برای تست این مورد می تواند صفحات ایندکس شده در گوگل را مشاهده کنید. مشابه تصاویر، اگر ویدئوها نقش پر رنگی در وب سایت شما دارند، یک نقشه سایت ویدئویی برای آن ثبت نمایید. زمان و انرژی خود را در عوض بر روی اضافه کردن اسکیما مارک اپ VideoObject در صفحات دارای ویدئو صرف کنید.
استفاده از sitemap برای پیدا کردن مشکلات مربوط به ایندکس
در چنین شرایطی درج تاریخ مجله خبری تم مارکت تغییر در نقشه سایت اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که به تنها معیار گوگل برای تعیین اولویت ایندکس تبدیل شده است. رباتهای گوگل بودجه مشخص و محدودی را برای بررسی و ایندکس هر سایت در نظر میگیرند که در بسیاری موارد موجب میشود تا هفتهها پس از انتشار محتوا منتظر بررسی و ایندکس آن توسط گوگل باشیم. بجای این کار می توانید URL صفحه ی نقشه ی سایتتان را در فایل robots.txt وارد نمایید. هرگاه شما یک محتوای جدید تولید می نمایید یک پینگ برای گوگل ارسال می شود و آنها را نسبت به تغییر در نقشه ی سایت شما آگاه می سازد. موتورهای جستجو در پیدا کردن نقشه سایت بسیار هوشمند هستند. این پلاگین شامل تعداد زیادی shortcode است که به شما اجازه می دهد که کارهایی از قبیل نمایش صفحه تنها، تگ ها، دسته بندی ها و … را انجام دهید.
- بعد از وارد کردن آدرس، گزینه Submit را بزنید تا سایت مپ سایت شما در گوگل ثبت شود.
- از دید سئو این کار می تواند نشانه ای برای میزان اهمیت صفحات باشد.
- این تگ با تگ “” دنبال خواهد شد که حاوی صفت “xmlns” است که طرح کلی XML فایل ایندکس را تعریف میکند.
- هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید.
منظور از غیرفعال بودن این است که صفحات جدیدی به آنها اضافه نمیشود یا به ندرت تغییر در محتوای آن ایجاد میشود. به عبارت دیگر زمان و انرژی که گوگل برای ایندکس هر سایت صرف میکند متفاوت بوده و به فاکتورهای متعددی وابسته است. پیش از آنکه مراحل ساخت و معرفی نقشه سایت به گوگل را یاد بگیرم بهتر است کمی بیشتر با مفهوم بودجه خزش آشنا شویم. نقشه سایت XML وردپرس به موتورهای جستجو نشان می دهد که کدام لینک ها در یک سایت از اهمیت بیشتری برخوردارند و شما این لینک ها را چه زمان هایی به روز می کنید. استفاده از سایت مپ با فرمت HTML به کاربران شما کمک می کند تا به راحتی در تمام سایت شما به وبگردی پرداخته و از هر کجای سایت به مهمترین صفحات دسترسی داشته باشند.
اگر از این طریق باز هم تعداد و حجم صفحات به حد نرمال نرسید، باید سایت مپ را به چند قسمت تقسیم کنید. در ساخت سایت مپ برای سایتهای بزرگ باید به محدودیت حجم و تعداد صفحاتی که میتوانید در یک فایل XML قرار دهید، توجه کنید. تعداد URLها نمیتواند از ۵۰هزارتا بیشتر باشد و حجم فایل xml سایت مپ نباید بیشتر از ۵۰ مگابایت باشد. در کنار URLهای موجود در سایتمپ، یک تاریخ مشاهده میکنید که نشان میدهد آخرین بار چه زمانی آنها را اصلاح و ویرایش کردهاید.
زمان ویرایش مطلب در وب سایت هایی که تولید محتوای زیادی می کنند می تواند به گوگل کمک کند تا درک بهتری از فعالیت آنها داشته باشد. در واقع این تگ، ابزاری برای اطلاع دادن به گوگل مبنی بر ایجاد تغییرات در صفحه است. منتها بایستی دقت داشته باشید که تنها در صورت ایجاد تغییر، دست به بروزرسانی مقدار این تگ کنید. با اینکه نقشه سایت XML تضمینی برای پایش و ایندکس صفحات به شمار نمی رود، اما ساخت و ثبت آن در گوگل سرچ کنسول موجب افزایش شانس انجام این کار می گردد. در دوره آموزشی افزونه Yoast به شما در رابطه با همه امکانات این افزونه قدرتمند توضیح خواهیم داد و این بحث نیز اهمیت ویژه ای برای ما دارد.